LUXE HUIZEN | ARCHITECT

Nieuwbouw | Luxe huizen | Nederland

DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates. Maatwerk architectuur, gespecialiseerd in het ontwerp van luxe huizen, villa's en woningen.

 

Luxe huizen | Architect 

Perfectionisten met een gezonde 'joie de vie'. Levensgenieters, van werk en vrije tijd. Wij zijn er voor u. U heeft een kavel op het oog en bent van plan om een villa te bouwen of te verbouwen. Op zoek naar een architect voor het ontwerp van uw droomhuis, een architect die uw wensen kan vertalen naar een ontwerp voor een luxe woning waar alles klopt en met oog voor detail. Tijdloze, hoogwaardige architectuur waarin optimaal genieten van het leven voorop staat, voor u en uw dierbaren. We geven u graag een eerste introductie wie we zijn en wat we voor u kunnen beteken als architect voor ontwerp en begeleiding van uw droomhuis.

 

Luxe huizen | Architectuur | Persoonlijk maatwerk

We weten als geen ander wat nodig is om een fijn huis te creëren. Een hoogwaardige, eigentijdse luxe villa die tot in de kleinste details doordacht is en waar de bewoners zich prettig in voelen. We begeleiden u bij voorkeur door het hele bouw- of verbouwingsproces, van de eerste schetsen tot de oplevering. We werken met een compact en efficient team waarbij u van het eerste gesprek tot aan de voltooiing van de villa met dezelfde persoon aan tafel zit. 

 

Luxe huizen | Nieuwbouw | Verbouwing

Voor een grondige verbouwing of nieuwbouwplannen maken we een ontwerp op maat dat past bij u en uw leefstijl. Wat uw vraag ook is, we helpen graag bij het maken van de belangrijke beslissingen vóór en tijdens de bouw.

We ontwerpen van binnen naar buiten, van buiten naar binnen, en weer terug, tot alles klopt. Dat wil zeggen dat we ons in eerste instantie concentreren op de indeling van de woning. Een ontwerp moet logisch zijn. Gelijktijdig werken we aan de architectuur en de juiste look&feel. Tijdens ons ontwerpproces nemen we ieder element van de woning mee: de indeling, de routing, het licht, de zichtlijnen in het huis en de tuin, het kleurgebruik, veiligheid en privacy…. Alles moet kloppen, dat is de essentie van onze ontwerpen.

 

Architectuur | portfolio

Ons architectenbureau heeft veel ervaring met het ontwerpen van luxe huizen, moderne villa’s, landhuizen en hoogwaardige woningen, waarbij we tuin en inrichting integraal mee ontwerpen. Ons werk is te herkennen aan het eigentijdse karakter wat de balans zoekt tussen moderne en klassieke architectuur. We ontwerpen  met veel transparantie, sterke horizontale belijningen, riante glaspuien met diepe dakoverstekken, ruimtelijkheid en een tijdloze uitstraling: 'Modern classics'.

 

We begeleiden u graag door het proces van ontwerp, regelgeving en bouw. Deze pagina informeert u over de verschillende aspecten waar u aan moet denken wanneer u een architect wilt inschakelen voor het ontwerp van uw moderne villa. We informeren u over het ontwerp en het proces van werken met een architect.

 

Luxe huizen | Architect | Villa Nethen

Luxe huizen | Villa Nethen

 

DENOLDERVLEUGELS is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne villa’s en woonhuizen. Wij ontwerpen uw woonhuis op maat. Vanuit ons kantoor te Eindhoven realiseren we woonhuizen door het hele land. 

 

Ontwerp | luxe huizen | klassiek modern

Van klassiek tot modern, er zijn vele verschillende stijlen te ontdekken in de architectuur van villa’s. Bij klassieke stijlen denken we vaak aan de stijl uit de jaren 30, met de grote overstekken, steile daken en rode bakstenen. Bij moderne stijlen denken we vaak aan de wit gestucte villa’s die we veel terug zien in nieuwbouwwijken. DENOLDERVLEUGELS combineert de elegantie van de meer klassieke en traditonele stijl met de moderne uitstraling van nu. Onze ontwerpen kenmerken zich door grote glasvlakken, natuurlijke materialen en grote overstekken. Wij streven naar ontwerpen die de balans vinden tussen modern en klassiek en tegelijkertijd elegantie en tijdloosheid uitstralen.

 

Proces | ontwerp luxe huizen en villa's

DENOLDERVLEUGELS begeleidt opdrachtgevers van A tot Z en werkt ontwerpen graag uit tot in het laatste detail. Ook blijven wij graag betrokken bij de bouw van uw woning. Wij geloven in de kwaliteit die ontstaat door intensief overleg met de opdrachtgevers maar ook met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van de villa, zoals aannemer, metselaars, timmerlieden en installateurs. 

 

DENOLDERVLEUGELS | Contact

We maken graag een afspraak op lokatie of nodigen u  uit in onze studio voor een eerste vrijblijvend gesprek ter kennismaking. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u verder inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de verwachte bouwkosten en kunnen we nader ingaan op uw wensen.