2021 MDLX Modular Building System

MDLX is een uniek en ultiem flexibel bouwsysteem dat mee kan groeien en krimpen met veranderende wensen in de toekomst. Het bestaat uit elementen die naar wens aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot hele bouwwerken die gebruikt kunnen worden als kantoor, woonruimte, zorgvoorzieningen, bezoekerscentra... alles is mogelijk.

 

FANTASTISCH MOOI
Een mooie uitstraling is naar onze mening net zo belangrijk als alle andere voordelen van het systeem. Mooie materialen, uitgekiende details, open indelingen en grote glazen gevels zorgen voor een tijdloze en prachtige uitstraling.

 

EINDELOOS AANPASBAAR
Het bouwen vanuit elementen maakt het mogelijk een grote variëteit aan bouwwerken te maken. Doordat er een keur is aan materialen voor de afwerking kunnen de bouwwerken ook aangepast worden aan ieders smaak en wensen. Doordat de elementen makkelijk gekoppeld kunnen worden kunnen elementen ook in de loop van de tijd veranderd worden. Zo kan een gebouw meegroeien of krimpen al naar gelang de wensen.

 

CIRCULAIR & DUURZAAM
Het MDLX systeem is duurzaam door gebruik van duurzame materialen maar ook circulair doordat elementen na montage weer hergebruikt kunnen worden. Elementen kunnen na gebruik hersteld worden om de levensduur te verlengen. De lichte en snelle bouwwijze is de basis voor een ‘minimal
impact’ bouwmethode, de omgeving wordt zo min mogelijk verstoord op meerdere vlakken, maar ook de gezondheid van de gebruiker en het klimaat staan voorop.

 

SNEL & HOOGWAARDIG
Bij traditioneel bouwen is het ontwerp en voorbereidingsproces vaak tijdrovend. Bij het MDLX systeem is alles al voorbereid en kan er direct begonnen worden met samenstellen. Hoogwaardige materialen en uitgekiende details vormen de basis voor onze industriële bouwwijze. Het bouwen zelf gaat ook nog eens veel sneller. Dit levert een aanzienlijk voordeel op in doorlooptijd van het gehele bouwproces.

In het gebouw Villa Flora, Brightlands Campus Greenport, wordt het 'box-in-box' concept gerealiseerd. Innovatieve bedrijven krijgen een mooie werkplek in ons bouwsysteem.

 

-