DOV portret

DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates is in 2010 opgericht door architecten Bas den Older (1971) en Florentijn Vleugels (1971), beiden in 1996 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven in de vakgebieden Architectuur en Urbanistiek. Beide hebben in de periode 1996-2008 als projectarchitect gewerkt aan toonaangevende projecten bij  gerenommeerde bureau's in Amsterdam en Eindhoven.

 

DENOLDERVLEUGELS staat synoniem voor exclusieve woningen, landhuizen, villa’s en appartementen met een herkenbare eigentijdse signatuur. Zowel voor de particuliere als de zakelijke opdrachtgever in binnen- en buitenland. Wij geloven in de harmonie tussen de bewoners en hun woning. De unieke manier waarop we traditioneel met modern combineren maakt van onze woningen tijdloze klassiekers.

We ontwerpen met veel licht, transparantie en ruimtelijkheid, en een optimale relatie tussen binnen en buiten. Dit geheel wordt gecombineerd met hoogwaardig materiaalgebruik en genuanceerde warme sfeertonen. We integreren woning, interieur, tuin & wellness en verzorgen het gehele traject van ontwerp tot en met realisatie. 

 

Het proces wordt gefaseerd uitgevoerd waardoor er een gecontroleerd proces ontstaat waarbij verrassingen worden vermeden en kosten kunnen worden beheerst. Dit gebeurt op basis van een open en transparante dialoog tussen opdrachtgever en architect. Ieder project is duidelijk verschillend en een resultaat van deze dialoog waarbij achterhaald wordt wat de specifieke vraagstelling is waarvoor een passend, steeds uniek, antwoord gevonden wordt. Het tijdloze karakter van onze woningen zorgt voor duidelijke meerwaarde en waardevastheid. We staan voor kwaliteit en een groot gevoel van welbevinden van de bewoners. De projecten weerspiegelen de identiteit van de gezinnen en bewoners. Mensen ‘komen thuis’ in onze woningen en voelen zich geborgen.

DENOLDERVLEUGELS heeft een vaste kern binnen een netwerk van Associates met ervaren mensen functionerend op academisch werk- en denkniveau. Onze mensen zijn teamspelers: resultaatgericht en gedreven door vakmanschap. Bij ieder project wegen we de bezetting van het team af op de noodzakelijke competenties en specialismes die nodig zijn zodat steeds een optimaal afgestemd team ontstaat.