nieuwbouw van villa's en woonhuizen

Bij de nieuwbouw van een nieuwe woning komt veel kijken, zoveel dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Complexe regelgeving, mogelijkheden van de locatie, bouwkosten en persoonlijke wensen en voorkeuren. Met kennis, kunde en creativiteit ontzorgen we dit traject en werken met gezamenlijk enthousiasme naar een ontwerp op maat. We werken in nauwe dialoog met onze opdrachtgevers om steeds een afgestemd en persoonlijk ontwerp te maken waar de ziel van de opdrachtgevers uit af is te lezen.

 

LEES MEER.....

 

 

NAAR PROJECTENOVERZICHT VILLA'S EN WOONHUIZEN                                     

naar projectenoverzicht woonhuizen

appartement en monument verbouwen en restaureren

We hebben veel ervaring met het verbouwen en herindelen van gedateerde appartementen en monumenten. Met name in Amsterdam hebben we diverse appartementen aangepast naar de wensen van deze tijd. Zowel qua indeling als techniek en duurzaamheid. Vooral bij monumenten is het een uitdaging om binnen de beperkingen die de monumentenstatus met zich meebrengt deze veranderingen door te voeren. Ondanks deze beperkingen slagen we er in tot een duurzaam nieuw leven van deze monumenten te komen. 

 

LEES MEER.....

 

 

NAAR PROJECTENOVERZICHT APPARTEMENTEN EN MONUMENTEN          

naar projectenoverzicht appartementen en monumenten

appartementengebouwen en hospitality

Onze ervaring en kennis op het gebied van het ontwerpen van woningen en appartementen strekt zich uit naar appartementengebouwen, hotels en resorts. Dezelfde principes worden hier toegepast. We weten als geen ander wat er nodig is om je fijn te voelen op een plek, ook als die plek onderdeel is van een wooncomplex of een tijdelijk verblijf. Juist wanneer het gaat om een tijdelijk verblijf zoals een hotel of resort moet alles kloppen. Bij het ontwerpen van een deze gebouwen zien we dit geheel als een samenwerkend systeem van bewoners, dienstverleners en logistiek. 

 

LEES MEER.....

 

 

NAAR PROJECTENOVERZICHT COMMERCIEEL                                                  

naar projectenoverzicht commercieel