HOTEL QUEENS GARDEN SABA

SABA | HOTEL | RESORT | HOSPITALITY | ECO TOURISM

Op het eiland Saba, een Nederlandse gemeente, zijn we bezig met de herontwikkeling van het voorheen befaamde hotel Queens Garden. Het hotel waar de koninklijke familie vaak kwam bij een bezoek van de Nederlandse Cariben is na de storm Irma en de Corona pandemie niet meer op het oude niveau teruggekomen. Een nieuwe impuls is nodig om deze verborgen parel weer tot zijn recht te laten komen. We werken aan een herstructurering, nieuw uiterlijk en uitbreiding van kamers.

  

 

 

-
 

Voor de nieuw hotelvilla's hebben we een bouwsysteem ontwikkeld. Dit systeem is geinspireerd door het Haiku House dat op de bovengelegen heuvel is gebouwd. Dit bouwsysteem wordt ook gebruikt in de ontwikkeling van 29 villa's op het bovengelegen Troy Hill. 

Op de heuvel boven Queens Garden worden 4 nieuwe hotelvilla's ontwikkeld die ook gesplitst verhuurd kunnen worden. Daarmee worden 8 eenheden toegevoegd aan het hotel.

De hotelvilla's hebben een prachtig uitzicht over de onderliggende heuvel en de zee. Ingebed in de natuur zijn ze het toonbeeld van het eco tourisme.

-
 
INTERESSE IN EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING?